Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα

Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στον Παντελή Θαλασσινό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 4 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Τα παιδία της έκτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα υπό την καθοδήγηση της δασκάλας κας Ιουλίας Τζανετουλάκου παρουσίασαν έσα από ένα ταξίδι στο χρόνο την πορεία του Παντελή Θαλασσινού στο Kαλλιτεχνικό Στερέωμα και στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ίδιο τον Παντελή Θαλασσινό να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Σημειώνουμε ότι η κα Τζανετουλάκου έχει συμβάλλει και στο παρελθόν στη δημιουργία εντυπωσιακών εκδηλώσεων.

Ο χώρος του πολιτιστικού κέντρου Γέρακα ξεκίνησε να γεμίζει από νωρίς με μικρούς και μεγάλους οι οποίοι ανυπομονούσαν να απολαύσουν τα παιδιά της έκτης Δημοτικού να ερμηνεύουν τα τραγούδια του μοναδικού τραγουδοποιού.

Έκπληξη της Βραδιάς για το κοινό όσο και για τον ίδιο τον Παντελή Θαλασσινό ήταν η εμφάνιση του επιτυχημένου επίσης τραγουδιστή και φίλου του τιμώμενου προσώπου, Γεράσιμου Ανδρεάτου οι οποίοι από κοινού παρουσίασαν στην σκηνή ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου δημιουργήθηκε μια μοναδική ατμόσφαιρα με το κοινό να σιγοτραγουδάει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Παλλήνης, ο οποίος στον χαιρετισμό του απευθυνόμενος στο Παντελή Θαλασσινό, τον συνεχάρη για την αξιοπρεπή πορεία του ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο του και τον ευχαρίστησε για τις μοναδικές στιγμές που μας έχει χαρίσει με τα τραγούδια του. Επίσης εξήρε το έργο των δασκάλων που ξεπερνούν τα στενά δημοσιοϋπαλληλικά τους καθήκοντα και προσφέρουν αυτό το παραπάνω στα παιδιά μας που κάνει τη διαφορά.

Το 3ο Δημοτικό είναι από τα σχολεία όπου η άψογη συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων, μαζί με το κέφι και των δύο, δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Την Πρωτοβουλία στήριξαν με την παρουσία τους: Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Κουνενάκη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Αγγελος Λιακόπουλος , η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Κατερίνα Παπανικολάου , και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Θεόδωρος Σταματίου.

Πηγή: Η Φωνή του Γέρακα