Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρακα "Η ΠΗΓΗ" στηρίζει την εθελοντική ομάδα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «Η ΜΗΤΕΡΑ» - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΡΑΚΑ "Η ΠΗΓΗ"

Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και των δυνατοτήτων του, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ του, θα συμμετέχει και θα συνεισφέρει σε κοινωνικές δράσεις που στόχο έχουν την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας.

Ως μια πρώτη δράση, ξεκινά την προσπάθεια στήριξης της εθελοντικής ομάδας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ» - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» για τη συγκέντρωση των παρακάτω αγαθών τα οποία είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Η συγκέντρωση παρακαλούμε να γίνει μέχρι 4 Απριλίου 2012 στα γραφεία του συλλόγου μας, ώστε να τα παραδώσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα.

1.Φωτιστικά οροφής παιδικά
2.Μπαταρίες διάφορα μεγέθη για τα παιχνίδια
3.Σελτεδάκια μεγάλα με λάστιχο (νάιλον για τα κρεβατάκια)
4.Μικρά μαξιλαράκια
5.Γυάλινα μπιμπερό Chicho (20 θηλές κανονικής ροής και 30 με γρήγορης)
6.Γάντια latex
7.Sterilium διάλυμα
8.Φανελάκια με μανίκι Νο 14 και 16 /σλιπάκια Νο 14 και 16
9. Πάνες small ενηλίκων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η εθελοντική ομάδα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ» Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, σας καλεί στο Πασχαλινό Παζάρι για την ενίσχυση των αναγκών του Αναρρωτηρίου, που θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου ‘Η ΠΗΓΗ’ Έβρου 25, στις 31.03.2012 ημέρα Σάββατο και 01.04.2012 ημέρα Κυριακή 10.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.