Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης από τους φιλόζωους του Γέρακα

Κάτοικοι του Γέρακα,σκοτώνουν τα αδέσποτα μας....ρίχνουν φόλες ανεξέλεγκτα,δεν ξέρουμε τα σημεία. κινδυνεύουν και τα ιδιόκτητα ζώα.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! μακριά από γρασίδι τα ζώα.προμηθευτείτε με ατροπίνες,δίνουν λίγο χρόνο μέχρι να το πάμε σε νοσοκομείο.....μη πει κάποιος σε μένα θα τύχει?σκότωσαν και σκυλάκι μέσα σε αυλή.....έχουμε να κάνουμε με άρρωστους ανθρώπους που έχουν ένα οργανωμένο σχέδιο κατά του προγράμματος.σε Παλλήνη και Ανθούσα δεν είχαμε κρούσματα.πείτε το σε όλους τους γνωστούς σας......ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ
Με το παραπάνω μηνύματα μέσω facebook οι φιλόζωοι του Γέρακα εκφράζουν την αγωνία τους, την αγανάκτησή τους, τον εκνευρισμό τους, για περιστατικά φόλας, του τελευταίου 48ωρου. Ένα από αυτά μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα. Όχι μην πάει το μυαλό σας στους Αστυνομικούς. Οι Αστυνομικοί τα φρόντιζαν εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα έκαναν και προσπάθειες με ατροπίνη να τα σώσουν. Το αποτρόπαιο αυτό «κατόρθωμα» είναι έργο άλλων.

Είναι άραγε επίδειξη δύναμης; Είναι άραγε κάποιο ψυχοπαθολογικό σύνδρομο; Είναι μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο; Ίσως είναι όλα μαζί και κάποια ακόμη που δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να γράψω που οδηγούν κάποιους ««««««συνανθρώπους μας»»»»»» σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες.

Δυστυχώς δεν ξέρω πώς να προστατευθούμε από τους αυτοαποκαλούμενους «ανθρώπους» και το μίσος που τρέφουν για τα ζώα.
Είναι αυτονόητο πως αν γνωρίζουμε κάποιον από αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να τον καταγγείλουμε στην Αστυνομία.

Βοηθείστε στο έργο των φιλόζωων. Βρείτε τους στο Facebook.